11.4.2012

Comfort Energy je novým dodavatelem elektřiny a plynu

Novým alternativním dodavatelem elektřiny a plynu se stává společnost Comfort Energy. Své služby začne potencionálním zákazníkům nabízet od 17. dubna tohoto roku. Zákazníky osloví Comfort Energy prostřednictvím své dceřiné společnosti Comfort Energy Prodej, s.r.o., a zaměří se výhradně na sektor domácností a maloodběratelů.

Za společnost Comfort Energy stojí stejní vlastníci, kteří vybudovali současného největšího alternativního dodavatele elektřiny, společnost Bohemia Energy. "Od Bohemia Energy se Comfort Energy odlišuje cenovou politikou. Zatímco Bohemia Energy nabízí především produkt Garance, kde po dobu až 10 let zákazníkům garantuje nižší ceny, než jejich tradiční dodavatelé, Comfort Energy nabídne ceny, které budou v daný okamžik patřit k vůbec nejnižším na trhu," říká jednatel společnosti Comfort Energy Jiří Písařík.

"Společnost Comfort Energy jsme založili také z toho důvodu, abychom vytvořili konkurenci všem malým alternativním obchodníkům s energiemi, kteří se v posledních dvou letech na trhu vyrojili, mají málo zákazníků a nejasnou budoucnost," říká Jiří Písařík. "Zákazníků, kteří odcházejí od alternativních obchodníků k alternativním obchodníkům, jsou už tisíce měsíčně," dodává. Comfort Energy jim nabídne ceny na úrovni těch nejmenších obchodníků a servis na úrovni Bohemia Energy.

Comfort Energy se od svých konkurentů odlišuje i prodejní filozofií. Jako jediná z alternativních dodavatelů nebude využívat pro podomní prodej externí firmy, ale bude prodávat výhradně prostřednictvím prodejní sítě vlastních obchodních zástupců.

Společnost Comfort Energy se chce na vysoce konkurenčním trhu s energiemi prosadit i výhodnými akčními cenami a nabídkami. První akcí tohoto druhu je nabídka silové elektřiny a zemního plynu na rok zdarma. Tuto maximální slevu získá každý 100. zákazník, který uzavře smlouvu přes webwww.comfortenergy.cz. Tato akce platí do 30.6.2012.

Společnost Comfort Energy s.r.o., byla založena v roce 2008. Doposud působila na velkoobchodním trhu s energetickými komoditami a nabízela své odborné služby velkým dodavatelům elektřiny. Aktivně se podílela na zajišťování potřeb společnosti Bohemia Energy.

Kontakt:
Richard Štrégl, 602 20 32 36